PK Dalen 10-08-2019

Op 10 augustus jl. hadden we onze jaarlijkse premiekeuring in Dalen. We kunnen terugkijken op een mooie keuringsdag. Onze pony’s hebben zich fantastisch gepresenteerd, mede dankzij onze ervaren voorbrengers Gert Jan Doevendans, Adri Doevendans en Andries Boer. Met de resultaten zijn we blij!

Resultaten

Van de jeugdpony’s ontvingen er 2 een premie. Helaas was 1 veulen onregelmatig en daardoor niet te beoordelen. Op naar de nakeuring dus.

Onze 3-jarige was in haar rubriek het kopnummer in de middenmaat en mocht een oranje lint ontvangen.

Jikke ontving als 4-jarige wederom een 2e premie.

We hadden 4 zwarte merries in de grote maat bij ons, waarvan 1 van Ben Falk. Stuk voor stuk prachtige dieren in een topconditie. 3 behaalden een 2e premie en werden goed geplaatst in de rubrieken.
De grote verrassing was Ester v.d. Belschuur. Zij moest strijden in een zware kroonmerrierubriek. Ester was de enige merrie zonder een 1e premie. Veel van de andere merries hadden al een behoorlijke staat van dienst. Ester werd als eerste binnengeroepen! Na een paar rondjes moest ze het toch afleggen tegen Felicia v.d. Japikweg, maar ze kreeg wel een verdiende 1e premie! Uiteraard erg blij mee😊

 

Een leuk detail: Ester is de 52e eigen gefokte 1e premie merrie van Stal de Belschuur van de Fam. Hilhorst uit Amersfoort!

Op naar PK Dalen 2020.

Delen met anderen is leuk...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin